|

Yaşlı çifte 16 bıçak darbesi

Ankara''da yaşayan 75 yaşındaki Hasan Ünal ile eşi Zahide Ünal, evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. Acı haberi duyan çiftin ailesi, gözyaşlarına boğuldu

.
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 23:11 - 20/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Yaşlı çifte 16 bıçak darbesi
Yaşlı çifte 16 bıçak darbesi

Ankara''da 75 yaşındaki çift, evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Mamak''ta yaşayan 75 yaşındaki Hasan Ünal ile eşi Zahide Ünal''dan haber alamayan yakınları, yaşlı çiftin evine girdi. Yaşlı çifti, evin koridorunda bıçakla öldürülmüş halde bulan yakınları, durumu hemen polise bildirdi. İhbarın ardından eve, çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, yaptıkları incelemede Hasan Ünal''da 11, eşi Zahide Ünal''da 5 bıçak darbesi ve kesikler buldu. Ayrıca, Hasan Ünal''ın boğazının da kesildiği tespit edildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Cinayetin sabaha karşı işlendiğini belirleyen polis, evin kapı ve pencerelerinde zorlama izi bulamadı. Çifte ait bastonların da aralarında bulunduğu bazı özel eşyalar incelenmek üzere laboratuvara götürülürken, cesetler, savcılık incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Çiftin ölüm haberini alan ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

10 yıl önce