|

Yeni Şafak'a taziye ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yeni Şafak’a taziye ziyaretinde bulunarak şehidimiz Mustafa Cambaz’ın masasında Fatiha okudu.

Yeni Şafak
04:00 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 08:40 - 26/07/2016 Salı
Yeni Şafak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, 15 Temmuz gecesi hainler tarafından şehit edilen Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz için taziye ziyaretinde bulundu. Cambaz'ın çalışma masasında Fatiha okuyan Kaya ve Şahin, şehidimizin çıkarmış olduğu “Türkiye Ulu Camileri" adlı kitabı hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Bakan Kaya, “15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişiminde Mustafa kardeşimiz, dik duruşu ve verdiği mücadeleyle canını bu uğurda vermekten çekinmedi. Milletçe bütünleştiğimiz bir gündü. Türk milleti bütün halinde iradesine sahip çıktığını dünyaya gösterdi" dedi.





İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Vatanı uğruna şehit olan Yeni Şafak Gazetesi şehidi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz'a Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Kaya ve Şahin'in taziye ziyaretinde Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Albayrak Holding Yönetim Kurulu üyesi Nuri Albayrak, Albayrak Holding CEO'su Ömer Bolat, gazetemiz ve TVNET'in Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül de hazır bulundu.


#Fatma Betül Sayan Kaya
#Vasip Şahin
#Yeni Şafak
8 yıl önce