|

Yeni Şafak'ın haberi ses getirdi

Yeni Şafak'ın Fethullah Gülen'in şimdiye kadar hiç bilinmeyen ilişkilerini açığa çıkaran tarihi belgeleri yayımlaması kamuoyu ve medyada büyük ses getirdi. Gülen'in Mason teşkilatları ile bağlantıları Yahudi cemaati ile irtibatlarına dair çarpıcı bilgi ve belgelerin yayınlanmasını birçok gazete manşetten duyurdu.

Yeni Şafak
10:52 - 31/03/2015 Salı
Güncelleme: 11:54 - 31/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Yeni Şafak,

Fethullah Gülen

'in şimdiye kadar hiç bilinmeyen ilişkilerini açığa çıkaran tarihi belgelere ulaştı. Gülen'in Mason teşkilatları ile bağlantıları Yahudi cemaati ile irtibatlarına dair çarpıcı bilgi ve belgelerin yayımlanmasını birçok gazete manşetten yayımladı. Yeni Şafak'ın ulaştığı tarihi belgelere göre Gülen ilk gençlik yıllarında Masonluk yemini etti ve üstün hizmetlerinden dolayı taltif madalyası aldı.



Yeni Şafak gazetesinin 'Gülen'in karanlık dünyası. İşte o şok belgeler' başlığı ile dün yayımlamaya başladığı belgeler medyada büyük ses getirdi. Akşam, Star, ahaber, Takvim gibi Türkiye medyasının önemli gazete ve internet siteleri Yeni Şafak'ın haberini manşete taşıdı.



Yeni Şafak'ın yayınladığı belgeler medyada ses getirdi. İZZET KAYA 2015-03-31T11:51:15.1883174+03:00 Yeni Şafak'ın yayınladığı belgeler medyada ses getirdi.


Gülen'in kirli ilişkilerini gün yüzüne çıkaran belgeleri yayımlamaya devam eden Yeni Şafak'ın bugün ki 'Çantayla para geliyordu' haberi ise yine çok ses getirdi. Gülen'in ilişkilerini ortaya koyan bir başka belge ise vaiz Salih Cemal Esirger'in Diyanet'e yazdığı şikayet mektubu. Gülen'in Yahudi cemaatinden çantayla para aldığını söyleyen Esirger "Kendini mehdi ilan eden bu şahıs ajan gibi çalışıyor" diyor. Yeni Şafak'ın bu haberi de birçok gazete ve internet sitesinde yer aldı.


Yeni Şafak'ın haberi birçok gazete ve internet sitesinde yer aldı. İZZET KAYA 2015-03-31T11:52:15.1635509+03:00 Yeni Şafak'ın haberi birçok gazete ve internet sitesinde yer aldı.












#fetullah gülen
#mason
#yeni şafak
9 yıl önce