|

Yere düşen keser kaçak inşaatı ele verdi

Büyükçekmece'de kaçak çatı katı yapan vatandaşın elinden kayan keser Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün önüne düştü. Derhal olaya müdahale eden Başkan Akgün, inşaatı durdurarak mühürledi.

İha
00:00 - 20/10/2012 Cumartesi
Güncelleme: 20:36 - 20/10/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Yere düşen keser kaçak inşaatı ele verdi
Yere düşen keser kaçak inşaatı ele verdi

Alınan bilgiye göre; Postabaşı mevkiinde 6 katlı bir binanın en üst katında kaçak çatı katı yapan vatandaşın elinden kayan keser Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibinin önüne düştü. Başkan Akgün, derhal olaya müdahale ederek, inşaatı durdurarak mühürledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akgün; 'Bu keserin birini öldürmemesi büyük mucize. Kaçak yapılaşmanın yanı sıra keseri elinden düşüren vatandaş kesin bir kişinin ölümüne sebebiyet vermekten yargılanacaktı. Çok şükür böyle bir felaket olmadı. Şimdi zabıta ekiplerimizle birlikte teknik ekibimiz de olaya el koyarak çalışmayı durdurup mühürleyecek. Ardından kendisine ceza kesilecek' dedi.

Büyükçekmece'nin İstanbul'un hatta Türkiye'nin kaçak yapılaşması olmayan nadir ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Akgün, kesinlikle kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

12 yıl önce