|

Yeşil Kundura'da yangın ikinci bir depoya sıçradı

Cihan
00:00 - 1/08/2009 Cumartesi
Güncelleme: 20:33 - 1/08/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeşil Kundura'da yangın ikinci bir depoya sıçradı
Yeşil Kundura'da yangın ikinci bir depoya sıçradı

Yeşil Kundura'nın İstanbul Cevizlibağ'daki baraka türü deposunda çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra rüzgarın da etkisiyle alevler ikinci bir baraka türü depoya sıçradı. Bu depoda da ayakkabı malzemeleri bulunduğu öğrenildi.

Yangını kontrol altına alabilmek için itfaiye ekipleri yoğun bir çalışma sergiledi. İtfaiye ekipleri patlama olma ihtimaline karşı kendi ekiplerini can güvenliklerine alması konusunda uyarıda bulundu.

Bu arada çatılardan yangını merakla izleyen vatandaşlar ise herhangi bir patlama olma ihtimaline karşı polis tarafından uzaklaştırıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, itfaiye ekiplerinin cansiparane bir şekilde yangına müdahale ettiğini anlatarak, herhangi bir can kaybı yaşanmamasını mutlu bir haber olarak değerlendirdi. Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğüne dikkat çeken Aydın, gerekli incelemlerin yapılacağını söyledi.

Öte yandan Kocasinan, Fatih, Bayrampaşa, Yeşilköy ve Şişli'nin yanı sıra olay yerine Çatalca ve Beyoğlu'dan da itfaiye ekipleri sevk edildi.


15 yıl önce