|

Yeşilay’da yeni başkan Prof. Öztürk

Yeşilay Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman, bayrağı Prof. Dr. Mücahit Öztürk'e devretti. Yeşilay Olağan Genel Kurulu, Sepetçiler Kasrı'ndaki genel merkezde yapıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 24/05/2015 dimanche
Güncelleme: 21:56 - 23/05/2015 samedi
Diğer

İhsan Karaman, genel kurulda bayrağı Mücahit Öztürk'e devretti. Yönetim kurulu başkanlığına seçilen Öztürk, Yeşilay markasının son derece iyi bir noktaya getirildiğini belirterek, bu ivmeyi Yeşilay'a kazandıran Karaman'a teşekkür etti ve bu ivmeyi daha da yukarıları çıkarmak istediklerini dile getirdi.



ÇOCUK PSİKİYATRİSİ UZMANI


Çocuk psikiyatrisi dalında profesör olan Mücahit Öztürk, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde öğretim üyeliği görevini sürdürüyor ve Yeni Şafak Pazar ekinde de köşe yazarlığı yapıyor. Bu arada Prof. Dr. Karaman'la birlikte eski yönetim kurulundan 7 kişi ayrıldı. Yeni Yeşilay yönetiminde görev alan isimler ise şunlar: Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Seylan, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Topçu, Osman Baturhan Dursun, Esra Albayrak, M. Pervin Tuba Durgut, Dr. Ahmet Özdinç, Doç. Dr. Hakan Ertin, Prof. Dr. Mahmut Gümüş, Yrd. Doç. Dr. Nilgün Canel, Dr. Halit Yerebakan, Mehmet Dinç ve Çetin Dönmez.


#Yeşilay
#Mücahit Öztürk
#Hasan Kalyoncu Üniversitesi
il y a 9 ans