|

Yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı: 3 ölü

Nevşehirin Acıgöl İlçesi yakınlarında meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 3'e yükseldi

Yeni Şafak
16:36 - 27/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:40 - 27/11/2014 Perşembe
DHA

İstanbuldan aldığı yolcuları Nevşehire götüren 37 yaşındaki Lütfi U. yönetimindeki 50 ER 203 plakalı yolcu otobüsü, Acıgöl-Nevşehir karayolunun Organize Sanayi Bölgesine geldiğinde, iddiaya göre akaryakıt istasyonundan aniden çıkan TIR'a çarpmamak için direksiyonu kırınca, karşı şeride geçti. Yolcu otobüsü, Nevşehir'den Acıgöl İlçesine bağlı Topaç Köyü İlkokulu'nda görev yapan 11 öğretmen ve 1 öğretmen çocuğunun bulunduğu Mustafa Şahin'in kullandığı 50 LE 354 plakalı minibüsle çarpıştı.

Minibüs şoförü Mustafa Şahin ile araçta bulunan ana sınıfı öğretmeni Halime Eryılmaz, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, minibüs ile otobüste bulunanlardan 17 kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralılar itfaiye ve 112 ekipleri tarafından çıkartılarak ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı.

MELEK ÖĞRETMEN KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralı öğretmenlerden Melek Gürtemel (28) ise sevk edildiği Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer ağır yaralı öğretmenlerden Sevgi Biçer ve Tekmile Atıcı ile öğretmen kızı Bahar Mucize Koputanın, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavileri devam ediyor.

1 ÇOCUK ANNESİYDİ

Ölen 7 yıllık öğretmen Melek Gürtemel evli ve 1 çocuk annesiydi. Topaç Köyü İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Gürtemel, mesleğe 2008 yılında Erzurumun Horasan ilçesine bağlı Yeşilyurt beldesinde başladı. 2011 yılında evlenmesinin ardından tayini Nevşehire çıkan Gürtemel, 3 yıldır aynı okulda görev yapıyordu. Trabzon doğumlu olan Melek Gürtemelin Nevşehirde toprağa verileceği öğrenildi.


 
#nevşehir
#trafik kazası
#topaç köyü
9 yıl önce