|

Zincirleme kaza faciası

Mersin’de 3 aracın karıştığı zincirleme kazada bir aile yok oldu. Kazada Meliha Belen ve 6 aylık bebeği Elif’in de aralarında bulunduğu aynı aileden 5 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak
04:00 - 21/04/2015 Salı
Güncelleme: 20:41 - 20/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan katliam gibi kazada, anneyle bebeğinin de aralarında bulunduğu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Kaza, önceki akşam Adana-Mersin Otoyolu'nda meydana geldi. Şahin Bozdemir'in kullandığı 01 DAU 07 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak, önünde seyreden Mehmet Belen (56) yönetimindeki 33 NU 116 plakalı otomobile arkadan çarptı. Direksiyon kontrolünü yitiren Belen de önünde seyir halinde olan Sinan Kaşar'ın yönetimindeki 42 SE 906 plakalı otomobile çarparak durabildi. Ortalığın kan gölüne döndüğü kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.



ÇABALAR YETERLİ OLMADI


Vatandaşların yardımıylahurdaya dönen araçlardan çıkartılan 12 yaralı, ambulanslarla çeşitli hastanele kaldırıldı. Yaralılardan sürücü Mehmet Belen (56), eşi Nihayet Belen (48), kızı Hülya Şencan (29), gelini Meliha Belen (30) ile 6 aylık torunu Elif Belen, kaldırıldıkları hastanede yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölen 5 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi. Anne ile bebeği aynı mezara defnedildi.


#Tarsus
#Mehmet Belen
#Nihayet Belen
9 yıl önce