|

"13. Evlilik Dünyası Fuarı" açılıyor

Pastadan gelinlik ile altından yapılan üçüncü köprü maketinin de sergileneceği fuarı, 60 bin çiftin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
15:08 - 15/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:14 - 15/01/2015 Perşembe
AA
Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Evlilik Dünyası Fuarı", Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak gelinlik defilesiyle açılacak.


Organizasyon firmasından yapılan yazılı açıklamaya göre, 16-18 Ocak'ta gerçekleştirilecek ve davetiyeden nikah şekerine, gelinlikten damatlığa, dekorasyondan mekana, pastadan fotoğrafa kadar pek çok ihtiyaca cevap veren fuara, 160 firma katılıyor.


Düğün hazırlığı yapan çiftlerle yeni trendleri buluşturmayı hedefleyen fuarı, 60 bin çiftin ziyaret etmesi bekleniyor.


Gelinlik defilesiyle kapılarını açacak fuarda, alternatif gelinlik arayanlar için çok özel tasarımlar yer alacak. Hem spor, hem şık olmak isteyen, klasik dışında farklı modeller arayan gelin adayları için yapılacak defile, yarın saat 14.00'te gerçekleştirilecek.


Pastadan gelinlik yaptılar


Fuar için 1.80 metre boyunda canlı bir modelin ölçülerine göre ve gerçek gelinlik boyutlarında pastadan gelinlik yapıldı. 50 kilo şeker hamuru kullanılarak hazırlanan pastadan gelinlik, yenilebilir özelliği nedeniyle ziyaretçilerin tadına bakabileceği şekilde hazırlandı. Şeflerin yanı sıra iki heykeltıraş tarafından özel olarak hazırlanan ve üç haftalık bir çalışma sonucunda ortaya çıkan pastadan gelinlik, fuar süresince sergilenecek. 


Evlilik Dünyası Fuarı'nda ayrıca 100 kilo altın kullanarak yapılan üçüncü köprü maketi de ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Defileler, düğün orkestraları, kına ve dans şovlarının da yer alacağı fuarda, alternatif düğün alışverişleri, indirim ve kampanyalar da olacak. 


Bu arada, bir firmanın, "Resimlerde ve Anılarda" damatlık kreasyonu defilesinde, oyuncular Emre Kızılırmak, Nuri Alço, komedyen Yalçın Özden, haber spikeri Gökhan Taşkın, Survivor yarışmasından Hasan Yalnızoğlu, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ezgi Bayer gibi isimler, Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirleriyle podyumda yürüyecek.


Fuar, 18 Ocak'a kadar gezilebilecek.
#Evlilik Dünyası Fuarı
#Lütfi Kırdar
#gelinlik
#nikah şekeri
#damatlık
9 yıl önce