|

"31. Genç Günler" 9 Mayıs'ta başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği etkinlik, 9 Mayıs'ta başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği "31. Genç Günler", 9 Mayıs'ta sanatseverlerle buluşacak.

Yeni Şafak
07:52 - 7/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 04:54 - 7/05/2015 Perşembe
AA

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, Hakan Elbir ve Bensu Orhunöz'ün açılış konseriyle başlayacak etkinlik, Harbiye Muhsin Ertuğrul, Üsküdar Kerem Yılmazer, Üsküdar Musahipzade Celal ve Kadıköy Haldun Taner sahnelerinde gerçekleştirilecek.



Genç Günler'de, Genç Tiyatro 10 yeni oyun ve 3 dans gösterisi sahneleyecek. Bu yıl ilk kez düzenlenen Konservatuvarlar Buluşması'nda ise 9 oyun yer alacak.



Etkinlik kapsamında, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Sahne Dekorları ve Kostüm Bölümü sergisi açılacak, Murathan Mungan da bir söyleşi gerçekleştirecek.



İlyas Odman, Okan Patırer ve Ebru Ahunbay yönetiminde 3 hareket atölyesinin yapılacağı etkinlikte ayrıca Fransa'dan konuk bir tiyatro topluluğu da oyun sahneleyecek.



Şehir Tiyatroları ve Türk Kadınlar Birliği'nin birlikte düzenlediği 21. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülü, 14 Mayıs'ta Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde yapılacak törenle sahibine verilecek.



Tamamı ücretsiz olan 31. Genç Günler, 21 Mayıs'ta sona erecek.

#31. Genç Günler
#Şehir Tiyatroları
#İstanbul
9 yıl önce