|

4. Roma Türk Film Festivali’ne doğru

Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Aydın Adnan Sezgin, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek Roma Türk Film Festivali onuruna bir resepsiyon düzenledi.

Yeni Şafak
02:46 - 16/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 23:48 - 15/04/2015 Çarşamba
AA

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Başbakanlık Tanıtma Fonu'nun katkıları, Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nin desteği ve SRP İstanbul'un organizasyonuyla yarın başlayacak 4. Roma Türk Film Festivali öncesinde büyükelçilik rezidansında, Büyükelçi Sezgin'in ev sahipliğindeki resepsiyon, Türk ve İtalyan iş, sanat, sinema camiasının önemli isimlerini bir araya getirdi.



Geceye, festivalin onursal başkanı ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, festival başkanı Serap Engin, festivalin onur ödülüne layık görülen besteci, söz yazarı, oyuncu Hümeyra, festivalin açılış filmi “Unutursam fısılda"nın yönetmeni Çağan Irmak, başrol oyuncularından Mehmet Günsür, oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy ile İtalyan aktris Carolina Crescentini katıldı.



Resepsiyonda konuklara Türk mutfağının öne çıkan lezzetlerinden ikram edildi.



Roma'nın en eski sinemalarından Multisala Barberini'de yarın yapılacak "Unutursam fısılda" filmi ve Hümeyra'ya onur ödülünün takdim edileceği gala gecesiyle başlayacak festival, 19 Nisan Pazar günü son bulacak.

#Roma
#Roma Türk Film Festivali
#Ferzan Özpetek
#Hümeyra
9 yıl önce