|

Adin hotel keşfedilmeye hazır

Yeni Şafak
00:00 - 29/05/2015 Cuma
Güncelleme: 17:27 - 28/05/2015 Perşembe
Diğer
Adin Hotel Keşfedilmeye Hazır


Alternatif turizm sektörünün son sezonlardaki en önemli yatırımlarından bir tanesi olan Adin Beach Hotel kapılarını açtı. 25 Mayıs itibari ile ilk misafirlerini ağırlamaya başlayan tesis aynı zamanda alternatif turizm sektörünün en yeni markası olarak göze çarpıyor.



2011 Yaz sezonunun ardından kendini tamamlamak ve alternatif turizm sektörünün en iyi alternatiflerini sunmak amacıyla bir süreliğine kabuğuna çekilen marka, 3 sezon aradan sonra yeniden misafirleriyle buluştu. Alanya Türkler bölgesinde hizmet veren Adin Beach Hotel, yeni bir tesis, yeni kadro ve yepyeni bir hizmet anlayışıyla misafirlerine pek çok yenilik sunuyor.



Denize Sıfır Tesis


Pek çok turizm tesisinin aksine denize sıfır olarak inşa edilen otelde tüm odalar deniz manzaralı. 3 farklı plaja sahip olan Adin Beach' de otel binasının hemen yanında bulunan flora evler ise palmiye ağaçlarının arasında yer alıyor. Deniz içerisinde yer alan şişme su oyun alanları, denize sıfır açık ve kapalı restoranları, bayanlara özel havuzları, ailesi ile beraber denizin tadını çıkarmak isteyen misafirler için mix havuzları, amfi tiyatrosu ve eğlenceli yaz aktiviteleri tesisin birkaç özelliğinden sadece bir kısmını oluşturuyor.



Açılış süreciyle beraber misafirlerinden oldukça güzel geri dönüşler aldıklarını belirten otel yönetimi ise Türk turizmine böyle bir tesis kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşıyor.





#advertorial
#adin hotel
#turizm
9 yıl önce