|

Basın Yayın Birliği'nde yeni dönem

Beyoğlu Öğretmenevinde yapılan Basın Yayın Birliği Derneği 11. Olağan Kongresi sonuçlandı. Türkiye’nin en büyük yayıncılık derneklerinden Basın Yayın Birliği’nin 11. Dönem Yönetim, Denetim ve İstişare Kurulları yayınevi temsilcilerinin oylarıyla belirlendi.

Yeni Şafak
09:59 - 24/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 08:11 - 24/11/2014 Pazartesi
Yeni Şafak

Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, İstanbul İl Kültür Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili’nin de misafir olarak yer aldığı genel kurulda, tek bir blok listeyle gerçekleşen seçimde 10. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi.


Liste belirlendi

Münir Üstün, Dr. Melike Günyüz, Mustafa Doğru, Mustafa Karagüllüoğlu yeni dönem listede tekrar yer alırken, Emrah Kısakürek, Erdal Cesar, Muhammed Ali Çalışkan, Adem Saydan ve Önder Sancak yeni yönetimde yer alan yeni isimler oldu. Yedek Listede yer alan isimler ise Sadettin Bayrak, Fatih Bıtrak, Hasan Rıfkı Özgen, Sedat Demir ve Zahid Başpehlivan oldu.


Yeni dönemde sektörümüzün duayenlerinden oluşan bir de İstişare Heyeti belirlendi. İstişare Heyeti’mizde Kenan Yabanigül, İsrafil Kuralay, Mehmet Develioğlu, Ahmet İyioldu, Ebubekir Erdem, Erhan Erken, Hayati Bayrak, Hüseyin Doğru ve Zekeriya Çelik yer aldı.


Daha da başarılı olacağız

Her geçen gün güçlenerek devam ettiklerini bildiren heyet, yeni bir enerjiyle ve ilk günkü heyecanla görevlerine başlayacakları yeni yönetim döneminde de sektör adına çalışmaya başlamak için sabırsızlandıklarını sözlerine eklediler. Yayıncılığın ve edebiyatın her zaman ifade ettikleri ve hak ettiği seviyeye çıkartılması için yönetim kadrosu dahil olmak üzere istisnasız tüm üyeleriyle başarılı projelere imza atacaklarının altını çizdiler.

#Basın Yayın Birliği Derneği
#Münir Üstün
#Dr. Melike Günyüz
#Mustafa Doğru
#Mustafa Karagüllüoğlu
9 yıl önce