|

Beni hedef gösteriyorlar

Paralel yapının televizyon dizisi ve gazete yazılarının desteklediği operasyonla hukuksuzca yargılayıp 17 ay hapis yatmasına neden olduğu Tahşiyeciler'in önderi Mehmet Doğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal bugün hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi: "Avukatlık dışında hiç bir bağlantım yok. Hedef gösteriliyorum."

16:26 - 17/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:37 - 18/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Paralel yapının televizyon dizisi ve gazeteleriyle desteklediği operasyonla hukuksuzca yargılanıp 17 ay hapis yatmasına neden olduğu Tahşiyeciler’in lideri Mehmet Doğan’ın avukatı Mustafa Doğan İnal, hakkındaki iddialara cevap verdi: Hedef gösteriliyorum.

Avukat İnal, sosyal medyada Fuat Avni isimli operasyon hesabı üzerinden hedef gösterilmesi üzerine şu açıklamayı yaptı: “Ben, Mehmet Doğan’ın 2010 yılından bu yana avukatıyım. Sadece müvekkillerimin haklarını savunuyorum. Avukatlık görevinin sınırlarını aşan hiçbir eylem ve işlemimiz olmamıştır. Gündemdeki soruşturma ile Tahşiye olarak bilinen dosyanın bağlantısını kamuoyu gibi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın açıklamasından öğrendik. Yalan iddialarla, avukatlık dışında hiçbir ortaklığım ya da işim olmadığı halde gündeme getirilip hedef gösterilmem manidar ve üzücü. Bu bağlamda hukuki tüm haklarımı mahkemeler huzurunda arayacağım.”
#Avukat Mustafa Doğan İnal
#paralel yapı
#Tahşiyeciler
#Fuat Avni
#Mehmet Doğan
9 yıl önce