|

Binlerce Kitapsever Sancaktepe Kitap Fuarı'nda buluşacak

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl da kitapseverleri, birçok yazar ve şairi ile buluşturacak olan Sancaktepe Kitap Fuarı bugün başladı. Fuar 1 Ekim Pazar gününe kadar 10.00-20.00 saatleri arası açık olacak.

Yeni Şafak
13:59 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 14:05 - 22/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
 Fuar 1 Ekim Pazar gününe kadar 10.00-20.00 saatleri arası açık olacak.
Fuar 1 Ekim Pazar gününe kadar 10.00-20.00 saatleri arası açık olacak.

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı Kent Meydan Park’ta düzenlenecek olan Sancaktepe Kitap Fuarı’nda bu yıl birçok yazar ve şair, söyleşi, şiir dinletisi ve imza günleri ile okurlarıyla bir araya gelecek. Sancaktepe Kitap Fuarı, başladı. 1 Ekim Pazar günü sona erecek olan kitap fuarını, kitapseverler 10 gün boyunca 10:00 -20:00 saatleri arasında ziyaret etme fırsatı bulabilecek.

22 Eylül Cuma günü saat 15:00’de gerçekleşecek olan kitap fuarına Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanısıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma,Erol Kaya Hulusi Şentürk, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’da katılacak.Ayrıca ülkemizin önemli yazarlarından Nurullah Genç’te kitap severlerle imza gününde buluşacak.


“GELECEK BİLGİYLE HAZIRLANIR”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, kitap fuarlarının bilgi paylaşımı için etkin yollardan biri olduğunu belirterek, “Zengin kültür dünyamızı tanıtmak ve gelecek nesillere taşımak için çalışıyoruz. Gençlerimize çok önem veriyoruz, çünkü geleceğimizin onlar olduğu bilincindeyiz. Onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi evleri kuruyor, kütüphaneler açıyoruz. Çünkü gelecek bilgiyle hazırlanır. Kitap fuarları da, bilgi paylaşımı için en etkin yoldur. İşte bu yüzden Sancaktepe’de kitap fuarımızın altıncısını açıyoruz” dedi

#Sancaktepe
7 yıl önce