|

Dünyabizim'de yaşadığımız şehirler konuşulacak

Dunyabizim.com kültür haberleri sitesinin, Bahçelievler Belediyesi'nin katkılarıyla Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlediği Dünyabizim Buluşmaları 'nda her ay kültürümüzün farklı alanlarında söz sahibi insanlar konuk ediliyor. Bu ayın konusu ise, yaşadığımız şehirler masaya yatırılacak.

Yeni Şafak
08:42 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 05:45 - 27/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Kültür hayatımızın dünü ve bugününün masaya yatırıldığı Dünyabizim Buluşmaları'nda konuk konuşmacılar bir gelecek projeksiyonu da çiziyorlar.



Ayrıca her programda belirlenen konu başlığıyla ilgili çekilecek olan 3-5 dakikalık sokak röportajları da gösteriliyor.



Nisan ayı Dünyabizim Buluşmaları etkinliğinin konusu ise “ Yaşadığımız Şehirler ". Etkinlikte "insani açıdan nasıl bir şehirde yaşamalıyız", "kadim değerlerimiz çerçevesinde bizim şehirlerimiz nasıl olmalı" sorularına da cevap aranacak.




Prof. Dr. İbrahim Baz 'ın yöneteceği söyleşide Celaleddin Akça , Mehmet Şimşek Deniz ve Semih Akşeker konuşmacı olarak yer alacaklar.



28 Nisan Salı günü saat 19.30'da Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde başlayacak etkinliğe katılım serbest.



Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi adres: Şirinevler Mah. Barbaros Cd. No:5 Bahçelievler / İstanbul (Bahçelievler Belediyesi yanı)



#Necip Fazıl Kısakürek
#Bahçelievler
#Dünyabizim
9 yıl önce