|

Erdoğan'ı oynayacak isim belli oldu

'Kod Adı K.O.Z.' adlı filmde Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayacak oyuncu belli oldu. Şubatta vizyona girecek filmde Erdoğan'ı oynayacak ismin Orhan Kılıç olması beklenirken değişikliğe gidildi ve Cem Kurtoğlu'yla anlaşıldı.

10:27 - 28/11/2014 Cuma
Güncelleme: 12:22 - 28/11/2014 Cuma
Diğer

3 Şubat 2015'te vizyona girmesi planlanan 'Kod Adı K.O.Z.' adlı filmde Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayacak oyuncu Cem Kurtoğlu oldu. Daha önce Orhan Kılıç'ın yer alacağı duyurulan rol için yapımcı Uğur Yalçınkaya'nın kararıyla değişiklik yapıldı ve Cem Kurtoğlu ile anlaşmaya varıldı.


BENZERLİĞİ ŞAŞIRTTI 

Rolü için bol bol gözlem yaptığını ve Recep Tayyip Erdoğan'ın vücut dilini incelediğini söyleyen Kurtoğlu, çekimlerin ilk gününde, Erdoğan'a benzerliği ile herkesi şaşırttı. Kurtoğlu; saç modelini oynadığı karaktere benzetirken, mavi gözlerine de kahverengi lens taktı. 'Kod Adı K.O.Z.'da; Cem Kurtoğlu'nun yanı sıra Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.



'HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMADIK'

Yapımcı Uğur Yalçınkaya, filmin prodüksiyonunun çok kaliteli olması için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını dile getirdi. Paralel yapının devlet içinde devlet kurma çabasını ve devlet düşmanlarının iç yüzlerini gözler önüne sermeyi amaçladıklarını söyleyen Yalçınkaya, Kültür Bakanlığı'na da yardım başvurusunda bulunmayarak filmin tamamını kendisi finanse edecek.

#erdoğan film
#kod adı koz
#erdoğan oyuncu
9 yıl önce