|

Eren şifa bekliyor

12 günlükken kalp damarlarından biri zarar gören, 2,5 yılda 4 ameliyat geçiren ve evde oksijen tüpüne bağlı şekilde yaşamını sürdüren Eren Erekli, yapılacak 5. ameliyatla sağlığına kavuşmayı bekliyor.

Yeni Şafak
08:57 - 19/04/2015 Pazar
Güncelleme: 06:00 - 19/04/2015 Pazar
Yeni Şafak

Henüz 12 günlükken kalp damarlarından biri zarar gören, 2,5 yılda 4 ameliyat geçiren ve evde oksijen tüpüne bağlı olarak yaşamını sürdüren Eren Erekli, İstanbul'da özel hastanede 6 Mayıs'ta yapılması planlanan ameliyatla sağlığına kavuşmayı bekliyor.



2 YILDIR ÇALIŞAMIYORUM


Doğduğu günden beri yaşam savaşı veren Eren'in mermer ustası babası Fazlı Erekli, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle iki yıldan beri çalışamadığını söyledi. Şu ana kadar yapılan tüm sağlık harcamalarının çeşitli kurumlar ve hayırseverler tarafından karşılandığını belirten Erekli, gelinen aşamada imkansızlıklar nedeniyle tedavinin yarım kalma riskinin ortaya çıktığını ifade etti. İlk ve tek çocukları olan Eren'in yaşadığı sağlık problemleri ve geçirdiği ağır operasyonlar nedeniyle psikolojilerinin bozulduğunu dile getiren Erekli, “Dünyaya gözlerini açtığında bizi hayatın en mutlu insanları yapan Eren, bebekliğini bile yaşayamadı. Ağır geçen ameliyatlar, çektiği acılar bizi dünyanın en mutsuz insanlarından biri yaptı. Tek bir isteğimiz var o da çocuğumuzun sağlığına kavuşması” dedi.



SADECE AMELİYAT PARASI


Kimseden para istemediklerini ifade eden Erekli, şunları kaydetti: “Tek isteğimiz ameliyat için istenilen 10 bin liranın, operasyonun yapılacağı İstanbul'daki hastaneye yatırılması. Çalışamadığım için sosyal bir güvencem yok. Çocuğum biraz düzelsin mesleğimi icra edebilir, aileme bakabilirim ancak şu an çaresiz kaldık. Ameliyat için bizden istenen miktar karşılanırsa dünyanın en mutlu insanı olurum.”


#Eren Erekli
#Eren şifa bekliyor
9 yıl önce