|

Eskişehir'de yönetmenler izleyicilerle buluştu

Anadolu Üniversitesi (AÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi öncülüğünde bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında, "Terkedilmiş" filminin yönetmeni ve oyuncuları, sinemaseverlerle bir araya geldi. "Terkedilmiş" filminin yönetmeni ve oyuncuları söyleşiye katıldı

Yeni Şafak
11:13 - 6/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:45 - 6/05/2015 Çarşamba
AA
17'nci Uluslararası Eskişehir Film Festivali
17'nci Uluslararası Eskişehir Film Festivali

Yönetmenliğini ve senaristliğini Korhan Uğur'un üstlendiği film, 15 Mayıs'ta sinemalarda vizyona girecek. Film, vizyon tarihinden önce Eskişehir'deki festival etkinlikleri çerçevesinde AÜ Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki sinema salonunda yapılan "Anadolu galası"nda gösterildi.



Uğur ile film ekibinden Kyamran Agabalaev ve Konul Nagiyeva, bir alışveriş merkezinde sanatseverlerle söyleşiye katıldı.



Film hakkında bilgi veren Uğur, "Terkedilmiş, bir sanatoryumda 9 kişinin hayatlarının kesiştiği yasa dışı bir operasyonu konu alıyor. Filmde, ülkesinde devam eden vahşi savaştan kaçarken çocuğu ve annesi dışında tüm ailesini kaybeden ve hayatta kalmak için yasa dışı bir operasyona karışan bir kadının dramı ile yaşlı bir babanın oğlunu hayata döndürmek için verdiği yaşam mücadelesini beyazperdeye taşıdık" diye konuştu.



Söyleşide, Festival Yönetmeni Serhat Serter de hazır bulundu.

#Terkedilmiş
#Anadolu Üniversitesi
#söyleşi
#fîlm
9 yıl önce