|

Genç MÜSİAD'tan önemli anlaşma

Genç MÜSİAD 30 binden fazla gençlik teşkilatının bulunduğu Azerbaycan'ın en büyük gençlik teşkilatı olan 'İreli İctimai Birliyi' ile karşılıklı İyi Niyet Anlaşması imzalandı.

Yeni Şafak
19:10 - 23/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:15 - 23/04/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Genç MÜSİAD Başkanı Yavuz Fettahoğlu ile İreli Başkanı Mirhəsən Seyidov tarafından imzalanan anlaşma ile Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın en büyük iki teşkilatı karşılıklı iyi niyet belirterek işbirliğine hazır oldukları mesajını verdiler.



Toplantıda İreli'yi kısaca tanıtan Seyidov, resmi olarak 2009 yılında kurulan İreli İctimai Birliyi'nin hâlihazırda 24 ilde ve 31 üniversitede 50 bin üyesiyle faaliyetlerini sürdüren bir gençlik teşkilatı olduğunu belirtti. Gençlerin kişisel gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerin korunmasını sağlamak, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin gelişme yolunda yürütülen politikaların uygulanmasında doğrudan gençlerin katılımına imkân yaratmak gibi kurumsal amaçlarının olduğunu söyleyen Seyidov, bu amaçları gerçekleştirirken tüm Azerbaycan gençlerine ulaşmayı hedeflediklerini de ifade etti.





Akabinde Başkan Yavuz Fettahoğlu ise Genç MÜSİAD'ın kurumsal yapısı, hedefleri ve yeni dönem projeleri ile ilgili detaylı bilgi vererek, Genç MÜSİAD ve İreli gibi gençlik teşkilatlarının birlikte hareket etmelerinin, ortak projeler ve değerler üretmelerinin gerekliliğini vurgulayarak iki kardeş halk ve devlet adına anlaşmadan duyduğu memnuniyeti ifade etti.



Toplantıda Başkan Yardımcıları Hasan Bünül, Ömer Yavuz ve Cihan Kazan, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Erdoğan ve Halit Kerim ile Genç MÜSİAD Yöneticisi Ali Halit Demirtaş da hazır bulundu.



#genç müsiad
#İreli İctimai Birliyi
#anlaşma
9 yıl önce