|

Gülen Gözler filmi gerçek oldu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, içme suyu için kazılan sondaj çalışmaları esnasında cadde ve sokaklara yayılan sabun köpüğü ilginç görüntüler oluşturdu.

Yeni Şafak
15:27 - 25/03/2015 الأربعاء
Güncelleme: 13:30 - 25/03/2015 الأربعاء
IHA

Esmer Çayır mahallesinde yetkililer tarafından tespit edilen bir noktada içme suyu için sondaj yapıldı. Sondaj milinin daha rahat çalışması için kullanılan sıvı sabun, suyla temas edince etrafa köpük olarak yayılmaya başladı. Çevreye yayılan köpük cadde ve mahallede kar görüntüsü oluştururken, çocuklar bunun keyfini çıkardı.



Bazı vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekerken, bazıları gördükleri manzara karşısında 1977 yılında yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Müjde Ar, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi isimlerin rol aldığı Gülen Gözler filminin sabun sahnesinin canlandığını söyledi.



Konuyla ilgili açıklama yapan Vural Aksoy, sondaj çalışmaları sırasında kuyuda sabun kullandıklarını belirterek "köpük kullanıyoruz milin dışarı çıkması için, Siverek halkı biraz rahatsız ama içme suyu çıktığı zaman kendileri rahat edecek, mahalle sakinlerinden bir kaç gün bize müsaade etmelerini rica ediyorum" dedi. Aksoy, çıkan köpüğün çevreye herhangi bir zarar vermediğini söyledi.


#Gülen Gözler
#siverek sabun
#sabun köpüğü
#şanlıurfa sabun
٪d سنوات قبل