|

Günümüz sanatçıları yarışmasına başvurular başladı

Çağdaş sanat alanındaki gelişmeleri ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla Akbank Sanat ile Resim ve Heykel Müzeleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen "Akbank Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması" başvuruları başladı.

Yeni Şafak
13:53 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:56 - 29/01/2015 Perşembe
AA
Akbank Sanat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, resim, fotoğraf, video, heykel, seramik, yerleştirme, yeni medya ve karışık teknik gibi çağdaş sanatın tüm ifade biçimlerine yer veren yarışma, bu yıl "Arada Olmak: Her Zaman-Hiçbir Zaman" (In-Between: Always-Never) temasında gerçekleştirilecek.


Adayların 28 Ocak-3 Nisan'da akbank_gso@akbank.com internet adresi üzerinden veya posta yoluyla başvurabileceği yarışma, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, Türkiye ve KKTC'deki Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile Sanat ve Tasarım Fakültesi  3'üncü ve 4'ncü sınıf öğrencilerinin bireysel veya grup olarak katılımlarına açık olacak.


Yarışma jürisinin değerlendirmesi sonucu birinciliğe değer görülen eser 15 bin, ikinci 10 bin, üçüncü ise 5 bin lira para ödülü alacak. Ödül alan ve jüri tarafından sergilenmeye değer görülen eserler, 2 Haziran-31 Temmuz'da Akbank Sanat'ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
#Akbank Günümüz Sanatçıları Ödülü
#başvuru
#Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının
#Türkiye ve KKTC'deki Güzel Sanatlar Fakültesi
#İletişim Fakültesi
#Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile Sanat ve Tasarım Fakültesi
9 yıl önce