|

"Hadi İnşallah", 28 Kasım'da vizyonda

Başrollerini Murat Boz ve Büşra Pekin'in paylaştığı filmin galası yapıldı.

10:50 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:48 - 26/11/2014 Çarşamba
AA
Yönetmen Ali Taner Baltacı'nın son filmi "Hadi İnşallah", 28 Kasım'da vizyona girecek. 


Başrollerini Murat Boz ve Büşra Pekin'in paylaştığı filmin galası, Levent'teki Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. 


Galaya, Sertab Erener, Acun Ilıcalı, Soner Sarıkabadayı, Ahmet Kural, Hadise, Demet Akbağ ve Emrah'ın aralarında bulunduğu sanat, eğlence ve müzik dünyasından çok sayıda kişi katıldı.


Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yönetmen Ali Taner Baltacı, filmi çekmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek, oyunculara ve ekibe teşekkür etti. 


Baltacı, "Güzel bir film oldu. Gururla karşınızdayız. İnşallah siz de izleyince hoşunuza gider, bizi iyi anarsınız" dedi.


Başrol oyuncusu Murat Boz, çok güzel bir ekibin çalıştığı filmde rol olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Filmde komik olmayan karakter bulunmadığını anlatan Boz, "Sadece ben değil, herkes çok komik. Oyunculuk çok zor bir şey. Gerçekten çok değerli oyuncuların arasındayım, beni desteklediler ve birlikte güzel bir şey yaptık. 'Hayatımda bir sinema projesi olsun' istiyordum ama bu kadar iyi bir işin içinde olacağım tahmin etmiyordum" diye konuştu.


Oyuncu Büşra Pekin de bu sezon çok güzel filmlerin vizyona girdiğini ve kendi filmlerinin de görücüyü çıktığını kaydetti. Pekin, "Her yer içimize o kadar sindi, o kadar mutluyuz ki. Dört gözle 28 Kasım gelsin, film, seyirciyle buluşsun diye can atıyoruz" ifadelerini kullandı.


Senaristliğini Murat ve Emrah Kaman kardeşlerin yaptığı filmde, Boz ve Pekin'in yanı sıra, Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Cezmi Baskın, Hülya Gülşen, İdil Dizdar, Aydın Taş rol aldı.


"Hadi İnşallah", 28 Kasım'da vizyona girecek.
#Hadi İnşallah
#gala
#Murat Boz
#Büşra Pekin
#Sertap Erener
9 yıl önce