|

Hümeyra'ya onur ödülü

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Roma Türk Film Festivali gala gecesinde Onur Ödülü'ne layık görülen başarılı oyuncu Hümeyra, ödülünü Festival Onursal Başkanı ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in elinden aldı.

Yeni Şafak
15:56 - 20/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:59 - 20/04/2015 Pazartesi
IHA
Roma Türk Filmleri Festivali’nden Hümeyra’ya Onur Ödül’ü
Roma Türk Filmleri Festivali’nden Hümeyra’ya Onur Ödül’ü

İtalya'da gerçekleştirilen 4.Roma Türk Film Festivali, düzenlenen kırmızı halı töreni ve gala gecesi ile açıldı. Roma'nın eski sinema merkezlerinden biri olan Barberini Sineması'nda düzenlenen gala gecesinde tiyatro, TV, müzik ve sinema çalışmalarıyla uzun yıllardır sanata verdiği değerli katkıları için Hümeyra'ya "Onur Ödül"ü verildi. Hümeyra ödülünü Festival Onursal Başkanı ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'ten aldı ve “Bu kadar güzel bir festivale ödül için davet edilmeme rüyamda dahi görsem inanmayacağım bir şeydi. Ödül verecekler şimdi bana, onlar söylemeden bey söyleyeyim. Bu ödülü büyük bir mutluluk, sevinç ve minnetle alacağım. Ferzan Özpetek'e Serap Engin'e çok teşekkür ediyorum ve çalışan, bu festivali gerçekleştiren tüm arkadaşlarıma” dedi.



Yönetmen Çağan Irmak, iki gündür kendini bir rüyanın içinde hissettiğini ifade ederek, festivalin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerini sundu. Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, festivale katılmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, böyle bir festivale uluslararası alanda oldukça önemli bir isim olan Ferzan Özpetek tarafından davet edilmekten edilmenin onur kaynağı olduğunu ifade etti. Çağatay Ulusoy ise, bu kadar değerli insanın içinde bulunmaktan gurur duyduğunu kaydetti.




#Çağan Irmak
#Hümeyra
#Kenan İmirzalioğlu
#Ferzan Özpetek
9 yıl önce