|

İbrahim Tatlıses'ten ilk mesaj

ABD'de riskli bir ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses'ten ilk açıklama geldi. Instagram hesabından sevenleri için bir mesaj paylaşan Tatlıses, tedavi sürecinden bahsederek en kısa zamanda ülkeye döneceğini belirtti.

Yeni Şafak
09:55 - 25/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:00 - 25/03/2015 Çarşamba
Diğer

Uyandırılan sanatçı, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı ve normal odaya alındı.



Tatlıses, ameliyat sonrası milletvekili adaylığına yönelik siyasi mesajlar da veren ilk açıklamasını Instagram hesabından paylaştı:



"Değerli sevenlerim; hepinizin bildiği gibi büyük bir ameliyat geçirdim ve bu ameliyatı da siz sevenlerimin dualarıyla başarılı bir şekilde atlattım. Sağlığım gayet yerindedir. Ameliyat sonrası rehabilitasyon süreci için kısa bir süre daha siz sevenlerimden ve vatanımdan ayrı kalacağım. Ama bilmenizi isterim ki; vatanıma, milletime ve siz sevenlerime hizmetiçin en yakın zamanda aranızda olacağım.



Bununla birlikte, bugün Fransa'da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum.



Kalbinizin köşesinden ve dualarınızdan beni eksik etmeyin.



Saygılarımla, İbrahim Tatıses"



Tatlıses ilk mesajını Instagram'dan paylaştı. AYŞE ÇOLPAN 2015-03-25T09:58:43.5634328+02:00 Tatlıses ilk mesajını Instagram'dan paylaştı.





#ibrahim tatlıses
#tatlıses instagram
#tatlıses mesaj
#tatlıses sağlık
#tatlıses son durum
9 yıl önce