|

İrem Derici'nin son durumunu arkadaşı açıkladı

Geçen hafta hastaneye kaldırılan ve tüm konserleri iptal edilen İrem Derici, dün sabah saatlerinde yoğun bakıma alınmıştı. Derici'nin arkadaşı Merve Özbey, şanatçının kimseyle görüştürülmediğini söyleyerek, "Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik" dedi.

Yeni Şafak
09:43 - 20/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:53 - 20/09/2017 Çarşamba
Diğer
İrem Derici, dün sabah saatlerinde yoğun bakıma alınmıştı.
İrem Derici, dün sabah saatlerinde yoğun bakıma alınmıştı.

İrem Derici'nin yoğun bakıma alındı. Ünlü sanatçının yakın dostları hastaneye akın etti.İrem Derici'yi hastaneye ziyarete gelen isimlerden şarkıcı Merve Özbey, sanatçının kimseyle görüştürülmediğini söyledi.

Merve Özbey, “Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı.

Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek. İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.

#İrem Derici
#Merve Özbey
7 yıl önce