|

Kitaplara akın var

2.CNR Kitap Fuarı hafta sonu dopdoluydu.Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı temasıyla düzenlenen fuarda 8 Mart’a kadar imza günleri, panel ve sergiler yer alacak.

Yeni Şafak
04:00 - 1/03/2015 Pazar
Güncelleme: 22:26 - 28/02/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Bu yıl “Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı” temasıyla düzenlenen 2. CNR Kitap Fuarı, İstanbul CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. Hafta sonu olması dolayısıyla aileler fuara büyük ilgi gösterdi. 8 Mart'a kadar devam edecek fuar CNR Holding tarafından Basın Yayın Birliği iş birliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenliyor. Fuara, aralarında Alfa, Martı, Nesil, Doğan Kitap, Timaş, Profil, İz, Okuyanus, İthaki, Destek, Ötüken, Büyükdoğu, YKY, İş Bankası, Damla, Nobel, İnsan, Diyanet ve Sedir gibi yayınevlerinin de yer aldığı toplam 600 marka katıldı.


ÇANAKKALE RUHU CNR’DE

Mehmed Niyazi Özdemir’in “onur yazarı” olduğu fuarda, “Çanakkale Geçilmez Çizgi Film” gösterimi, “Çanakkale Zafer Konulu Resim Yarışması Sergisi”, “Dünya Basınında Karikatürlerle Çanakkale Savaşı” konulu sergi gibi onlarca etkinlik yer alıyor. Temaya bağlı olarak dün de ziyaretçilere Çanakkale Destanı’nı anlatan şiir dinletileri yapıldı. Ayrıca 2 gündür saat 11.00-17.00 arası Nakkaşhane’de Yunus Emre Enstitüsü ile Türk tarihinde matbaa öncesi kitabın hazırlanış serüveni canlı şekilde ziyaretçilere sunuluyor. 

#kitap
#festival
#cnr
9 yıl önce