|

’Kod Adı K.o.z’un Çanakkale galası yapıldı

‘Gezi Parkı’ olayları ile 17-25 Aralık sürecinin konu edildiği ve Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlık yaptığı döneminin canlandırıldığı “Kod Adı K.O.Z.” filminin Çanakkale galası yapıldı.

Yeni Şafak
10:10 - 25/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:13 - 25/02/2015 Çarşamba
IHA
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleştirilen gala, büyük ilgi gördü. AK Parti il ve ilçe teşkilatları, milletvekili aday adayları ve vatandaşların katıldığı galaya filmin oyuncularından Cem Kurtoğlu, Tolga Karel ve Mehmet Çepiç de katıldı. Düzenlenen kokteylin ardından, filmin gösterimine geçildi. Filmdeki bazı sahneleri izleyicilerden alkış aldı. Film gösteriminin ardından, AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu, oyuncu ve yapımcılara Çanakkale şehitler abidesi figürü hediye etti. Ardından, filmde dönemin Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’ı canlandıran Cem Kurtoğlu, bir konuşma yaptı. Kurtoğlu, “Bu gece burada yarı Çanakkaleli olarak büyük onur ve gurur duydum. İyi ki varsınız” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu, “Bu gece çok kıymetli bir eseri hep birlikte seyrettik. Zaman zaman hislendik, duygulandık, öfkelendik ama hemen hemen her sahnesinde ibret aldık. 100 yıl önce bu topraklarda Türk milleti olarak İstiklal mücadelesi verdik. 100 yıl önce düşmanımız karşımızdaydı. Topla tüfekle karşımızdaydı. İçimizde değildi. Ama bugün görüyoruz ki maalesef içimizdeler. Devlet içinde devlet olmaya çalışan gizli güçlerin gizli odakların kirli emellerine hemen hemen her gün şahit oluyoruz ve görüyoruz” diye konuştu.
#Kod adı K.O.Z
#Çanakkale
#Film galası
9 yıl önce