|

Kurtlar Vadisi rekor üstüne rekor kırıyor

Perşembe günlerinin reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu internetten de izlenme rekorları kırıyor.

Yeni Şafak
11:26 - 3/03/2015 Tuesday
Güncelleme: 09:28 - 3/03/2015 Tuesday
Diğer

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Çiğdem Batur ve Ali Buhara Mete'nin yer aldığı Kanal D dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' internette de Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olma özelliğini sürdürüyor. Dizinin Resmi YouTube kanalında her bölüm ortalama 1.5 milyon izlenme rakamına ulaşıyor. Kendi kanalının internet sitesinden ise 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu her hafta ortalama 1 milyon kişi izliyor. Dizinin ayrıca görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da bulunuyor. Dizi YouTube'da İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da izlenebiliyor. 


TOPLAM İZLEME SÜRESİ 1.350 YIL 

 


'Kurtlar Vadisi Pusu'nun YouTube kanalında yayınlanan bölümler 1 Ocak'tan beri 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi ise 711 milyon dakika olarak gerçekleşti. Bu rakam, bu yılın ilk iki ayında 'Kurtlar Vadisi Pusu' izleyicilerinin toplamda  1.350 yılını diziyi izleyerek geçirdiğini ortaya koyuyor. 


SOSYAL MEDYA İSTATİSTİKLERİ

'Kurtlar Vadisi Pusu', Facebook, Twitter, Google Plus ve İnstagram'da da Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi konumunda. Dizinin Facebook'taki resmi sayfasının 4 milyon 370 bin takipçisi var. Dizinin ana karakteri Polat Alemdar sayfasını ise 2 milyon 250 bin kişi takip ediyor. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapım şirketi olan Pana Film ise 280 bin takipçiye sahip. Diziyi Twitter'da 115 bin, Instagram'da ise 41 bin kişi takibe almış durumda.

#Kurtlar Vadisi
#Kurtlar Vadisi youtube
#Kurtlar Vadisi izle
#Kurtlar Vadisi yeni bölüm
9 years ago