|

Memati'den büyük sürpriz

Yönetmenliğini Kürşat Kızbaz'ın üstlendiği "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filminin kadrosuna yıllarca “Kurtlar Vadisi” dizisinde Memati karakteriyle izlediğimiz Gürkan Uygun da dahil oldu.

Yeni Şafak
07:51 - 21/04/2015 вторник
Güncelleme: 08:00 - 21/04/2015 вторник
Yeni Şafak

2015 yılının en iddialı filmi olarak gösterilen "Somuncu Baba Aşkın Sırrı"nda Gürkan Uygun, Osmanlı Sultanı Yıldırım Bayezid olarak kamera karşısına geçiyor. Bursa Ulu Cami'nin açılışının canlandırıldığı sahnelerde Somuncu Baba (Furkan Palalı) ile karşılaşan Sultan Bayezid karakteri ile Gürkan Uygun, sinemaseverlere büyük bir sürprize hazırlanıyor.



Yeni rolüyle ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminde İkinci Bayezid karakterini canlandırmak inanılmaz keyifli ama bir o kadar da bıçak sırtı oldu. Muhteşem Yüzyıl'da Mimar Sinan'ı canlandırmıştım. Bu tip tarihimize yön veren şahısları oynamak bir oyuncu için büyük şans ama bir o kadar da dikkatli olmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Çekimlerimiz Aksaray'da gerçekleşti. Bu tarz tarihi yapımlarda çekim yaptığınız ortamda oyuncu için önemli diye düşünüyorum ve bu anlamda Aksaray biçilmiş kaftandı diyebilirim. Benim içime sinen bir iş oldu. Umarım seyircimiz de aynı duyguları yaşar." dedi.





#Somuncu Baba Aşkın Sırrı
#Gürkan Uygun
#Yıldırım Bayezid
9 лет назад