|

Moskova Virtüözleri İzmir'de konser verecek

Dünyaca ünlü Moskova Virtüözleri Oda Orkestrası, 29 Kasım'da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alacak.

Yeni Şafak
15:22 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:43 - 26/11/2014 Çarşamba
AA
Dünyaca ünlü Moskova Virtüözleri Oda Orkestrası'nın 29 Kasım'da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alacağı bildirildi.


İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Rusya Ulusal Orkestrası müzik yönetmeni ve daimi şefi Vladimir Spivakov’un yönettiği ve New York Carnegie, Paris Champs-Elysées, Frankfurt Operası, Chicago ve Boston Senfoni salonları gibi prestijli mekanları seçen orkestra, İzmirli sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 


Günümüzün en ünlü kemancılarından Vladimir Spivakov’un 1979 yılında kurduğu ve bugün dünyanın en önemli oda topluluklarından biri olarak kabul edilen orkestra 29 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde ünlü eserleri seslendirecek.


Kurucusu Rusya Ulusal Kültür Mirası’ödülü sahibi


Moskova Virtüözleri Oda Orkestrası’nın kurucusu, şefi ve solist kemancısı olan Vladimir Spivakov, geçtiğimiz yıllarda New York Filarmoni, San Francisco Senfoni, Philadelphia Orkestrası ve Fransız Ulusal Orkestrası ile konserler verdi.


 Rusya’nın en büyük ödülü olan ‘Ulusal Kültür Mirası’ ödülüne sahip olan Spivakov, İsviçre Davos’ta bulunan ‘Dünya Ekonomik Forumu için Sanat’ın da elçiliğini üstlendi.
#Moskova Virtüözleri
#konser
#Oda Orkestrası
9 yıl önce