|

Muhalefetten korkuyorum

Sanatçı Uğur Işılak, bazı isimlerin "Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan korkuyoruz’’ çıkışına tepki gösterdi. Işılak, ‘’Kimi Erdoğan’dan korkuyor, ben de muhalefetten korkuyorum. Ülke Suriye, Libya, Mısır olsun diye bekliyorlar” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/01/2015 Cuma
Güncelleme: 20:35 - 29/01/2015 Perşembe
Yeni Şafak
Seçim dönemlerinde yaptığı şarkılarla dikkat çeken Uğur Işılak sanat camiası içinden bazı isimlerin "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan korkuyoruz" çıkışına tepki gösterdi.  

ANARŞİYİ DESTEKLİYOR 

Erdoğan düşmanlığından dolayı en azılı düşmanla bile işbirliği yapanlardan korktuğunu dile getiren Işılak, “Sürekli anarşi ve kargaşaya göz kırpan, ülkemizin Libya, Suriye, Mısır olmasını bekleyen muhalefetten korkuyorum. Kendi meselesini, 76 milyon vatan evladının huzuruna tercih ederek, her türlü entrikayı mubah görenlerden korkuyorum. Bu milletin 80 yıldır göremediği ve özlediği milli ve manevi hamlenin, kontrol edilemeyen hırslardan dolayı boşa çıkma ihtimalinden korkuyorum. Onlar yapandan, ben yıkandan, Onlar mamur edenden, ben tahrip edenden korkuyorum” diye konuştu.

MEDYANIN İÇİNDE DALKAVUKLAR VAR 

Son dönemlerde iktidara yaranma çabasında olan ünlülerin olduğunu söyleyen Uğur Işılak, iktidara şirin gözükmek için bir çok popüler ismin iktidarın yanındaymış gibi gözüktüğünü söyledi. Işılak, “Gücün olduğu her yerde o güçten istifade etmek isteyenler de olur. Sadece popüler camia da değil medyada da böyle kişiler var. Her hangi bir gazetede köşe yazarlığı yapan fakat o gazetenin dünya görüşüyle alakası olmayan köşe yazarları biliyorum. Sırf köşeyi kaptırmamak adına patronuna yalakalık yapıyor” dedi. 

Siyasete yeşil ışık 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan için Dombra  şarkısını besteleyen Uğur Işılak, Erdoğan isterse siyasette yer alabileceğini söyledi. Yeni Şafak’a konuşan Işılak, siyasete girmek için yola çıkmadığını fakat kritik bir süreçten geçildiği için buna sıcak bakabileceğini ifade etti.  Işılak “Davasına inanmış olan bir liderin tüm samimiyetiyle yanında yer alacak adamlara ihtiyacı var. Eğer siyasetçi olarak yanında olmam gerekiyorsa olurum” diye konuştu.

#Erdoğan
#Uğur Işılak
#Dombra
9 yıl önce