|

"Niyazi Gül Dörtnala" filminin galası yapıldı

"Niyazi Gül Dörtnala" filminin galası, Kanyon AVM'de yapıldı. Oyuncu Ata Demirer'in 15 yıl önce skeçler halinde televizyon ekranlarında sergilediği ilk yerleşik tiplemelerinden biri olan "Veteriner Niyazi Gül" karakterinin beyazperdedeki maceralarını konu alan film, 8 Mayıs'ta vizyona girecek.

Yeni Şafak
12:12 - 6/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:18 - 6/05/2015 Çarşamba
AA

Komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmde, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın yanı sıra Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu, Levent Ülgen, Ferit Kaya ve Şevket Çapkınoğlu rol aldı.



Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği filmin galasına, Sermiyan Midyat, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Murat Serezli, Özlem Tekin, Hakan Peker ve Halil Sezai de katıldı.



Gala öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ata Demirer, filmi çekerken çok eğlendiklerini ifade ederek, "Umarım izleyici de seyrederken bizimle aynı duyguları paylaşır" dedi.



Filmi kış aylarında İzmir'de çektiklerini anlatan Demirer, "İzmir'in ışığı güzel. İklimi de güzel daha hoş olur zannettik. Biliyorsunuz bu kış çok sert geçti. Hoş oldu ama İzmir de çok soğuktu. Bir daha kışın komedi filmi çeker miyiz? Çekeriz ama bir otelde, kapalı mekanda geçer. Çok güzel bir iş çıktığını düşünüyorum. İnşallah sarf ettiğimiz terlere değer" diye konuştu.



Demirer, tek beklentisinin filmin seyirci tarafından beğenilmesi olduğunu dile getirdi.



Oyuncu Demet Akbağ, "Bu bir bahar filmi. Çok eğlenceli. Komik ve eğlenceli olduğunu vaad ediyoruz. Süper bir kadro vaad ediyoruz. Daha ne diyelim" ifadelerini kullandı.

#Niyazi Gül Dörtnala
#demet akbağ
#Sermiyan Midyat
#Yılmaz Erdoğan
#Belçim Bilgin
#Murat Serezli
#Özlem Tekin
#Hakan Peker
#Halil Sezai
9 yıl önce