|

Panik atak ile başa çıkmak mümkün!

Bioenerji tedavisinin geçmeyen ağrılardan tutun da dikkat eksikliğine kadar birçok hastalığa iyi geldiğini belirten uzmanlar, hatta panik atak rahatsızlığına bile kısa sürede olumlu sonuç verdiğini söyledi.

Yeni Şafak
10:27 - 3/05/2015 Pazar
Güncelleme: 07:30 - 3/05/2015 Pazar
IHA

Bioenerji tedavisinin günümüzde artan psikolojik ve fizyolojik sorunlara çözüm olabileceğini belirten uzmanlar, bunların içerisinde panik atak, dikkat eksikliği, mide ve bağırsak sorunları, geçmeyen ağrılar ve hatta otizm rahatsızlıklarına da kesin çözüm olunabileceğini söyledi.



Hızlı tedavi süreci

Bioenerji yöntemi ile kişinin bünyesinde hızlı bir tedavi sürecinin başladığını ifade eden Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş ise, mide ve bağırsak problemlerinden yaşanan panik atağın bioenerji ile son bulabileceğine dikkat çekti. Bağışıklık sisteminin bioenerji ile güçlendiğini belirten Seziş, "Uygulama yapılan kişilerde mide ve barsak sorunlarından yaşanan panik atak, kalp krizi geçirme korkusu, mide kasılmasının yanı sıra anlam verilemeyen psikolojik sıkıntıları da çözüme kavuşabiliyor. Modern tıpla birlikte hareket edilerek daha net sonuçlarla karşılaşılabiliyor. Bioenerji sayesinde yüzlerce insan sıkıntısından kurtuldu. Bazı rahatsızlıklarda birkaç seansta netice alınırken, bazı rahatsızlıklar ise daha fazla zaman alabiliyor" diye konuştu.


Panik atak rahatsızlığının ölüm korkusu, endişe, kaygı, sıkıntı gibi duygularını içinde bulunduran krizler şeklinde ortaya çıktığını belirten Seziş, “Psikolojik sorunlarla ya da bazı hastalıklarla birlikte görülebilir. Hasta kriz esnasında korku içindedir. Kalp krizi geçireceğini veya nefes alamayacağını düşünerek bedenini de o şekilde etkiler. Kriz anını takiben 10 dakika içinde en şiddetli hale geçer. Bayılacağını, çok kötü şeyler olacağını düşünür. Yarım saat kadar sonra kriz azalarak geçer genelde evde kalmayı ve yanında birisinin bulunmasını tercih eder kendisini dışarıdan, sosyal hayattan soyutlar ve bu günler haftalar hatta aylar sürer" dedi.



Panik atak çeken kişilere özel uyguladığı bioenerji terapisi ile olumlu sonuçlar almaya devam ettiğini ifade eden Seziş, “Uyguladığımız bioenerji tekniğimiz ile kişiler hızlı bir şekilde iyileşme sürecine girer. Şifa olarak kişinin vücudundaki enerji akışının düzene girmesi belli seanslar neticesinde oluşmaktadır. Daha ilk seansta negatif enerjinin tıkanıklıkları açılarak bedenden atılması sağlanmaktadır. Sonraki seanslarda ise yüklenen pozitif enerjiyle bedenin kendi kendisini tekrardan iyileşme sürecine almasıdır. Bu sayede olumlu sonuçlar her geçen gün artar" diye kaydetti.


Yurt içi ve yurt dışından birçok hastanın geldiğini belirten Seziş, her problemde ayrı teknik kullanılmasının iyileşme sürecinde büyük etkileri olduğunu söyledi.

#bioenerji
#panik atağa çözüm
#Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş
9 yıl önce