|

Paralel medya birbirine girdi

Paralel yapıya yakın isimlerden olan Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş, Twitter'daki resmi hesabı üzerinden Ekrem Dumanlı ve Zaman gazetesini hedef aldı. Gönültaş, Dumanlı'ya “Önce kendi medyanızı özgürleştirin ondan sonra özgürlükten bahsedin! Özgür medyaymış hadi be' dedi.

Yeni Şafak
11:18 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 09:28 - 27/03/2015 Cuma
Diğer

Paralel yapıya yakın isimlerden olan Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş, Twitter'daki resmi hesabı üzerinden Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'ya savaş açtı. Twitter hesabından Dumanlı'ya 'Gazete yapmıyorsun, kağıdı boyuyorsun' dedi. Dumanlı'ya 'Önce kendi medyanı özgürleştir' diyen Gönültaş, ''Bu arkadaşlar demokrasi ve özgürlük edebiyatı yapınca artık gülüyorum” ve “Siz önce kendi medyanızı özgürleştirin ondan sonra özgürlükten bahsedin! Özgür medyaymış hadi be, ne özgürlüğü” “Zaman gazetesi bir milyon değil beş milyon satsa ne olur ki…” yazdı.



KAĞIT BOYUYORSUN


Gönültaş Twitter hesabından Dumanlı'yla ilgili sert ifadeler kullandı: “Rahmetli Ufuk Güldemir, Zaman'ı yöneten adama 'Sen gazete yapmıyor kağıdı boyuyorsun' demişti. O günden bu güne fazla bir şey değişmedi…”



Dilsiz şeytanlar her yerde


“Dilsiz şeytanlar sadece tek tarafta yok… Onlar her yerde… Kibir, istiskal (kibirli ve soğuk davranma) dilsiz şeytanlar her yerde var. Durumun tek taraflı olduğunu düşünmüyorum.” “Demokrasi de basın özgürlüğü de hep paravan olarak kullanılıyor. Tayyip Erdoğan'ın yerinde Ekrem Dumanlı olsa TR'de medya özgürlüğü çağ mı atlar yani.


Ekrem Dumanlı Cumhurbaşkanı olsa TR daha mı özgür olur?”



#Paralel yapı
#zaman gazetesi
#paralel medya
9 yıl önce