|

Sağlık Bakanlığı denetmen yardımcısı alacak

Sağlık Bakanlığınca, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna merkez teşkilatında ve İstanbul Denetim Grubunda çalıştırılmak üzere 30 ürün denetmen yardımcısı alınacak.

Yeni Şafak
16:24 - 20/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:26 - 20/04/2015 Pazartesi
AA

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan yapılan açıklamada, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna merkez teşkilatında ve İstanbul Denetim Grubunda çalıştırılmak üzere, 7 eczacılık fakültesi, 18 kimya, biyoloji, biyokimya bölümü, kimya mühendisliği, 5 biyomedikal mühendisliği mezunu olmak üzere toplam 30 ürün denetmen yardımcısı alınacağı belirtildi.



Ürün denetmenlerinin kurumun görev alanına giren ürünlerle ilgili denetimleri mevzuata uygun olarak yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre kadrolu olarak çalışan denetim elemanları olduğu kaydedilen açıklamada, ürün denetmen yardımcılığı hakkında 30 Nisan 2013 tarihli ve 28633 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ''Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Ürün Denetmenliği Yönetmeliği'ne başvurulabileceği ifade edildi.



Açıklamada, başvuruların 4-15 Mayıs tarihleri arasında alınacağı, sınavın tek aşamalı ve sözlü olarak Ankara'da Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu binasında 8-12 Haziran tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.



#Sağlık Bakanlığı
#Denetmen Yardımcısı
#İstanbul Denetim Grubu
9 yıl önce