|

Saraybosna’da Türk Film Festivali başlıyor

7. Saraybosna Türk Film Festivali, “Son Mektup” filminin gösterimiyle bugün başlıyor. Festival bu yıl Saraybosna’nın yanı sıra Zenitsa’da da gösterim yapacak.

Yeni Şafak
04:00 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:34 - 21/04/2015 Salı
Yeni Şafak

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Saraybosna Türk Film Festivali, “Son Mektup” filminin gösterimiyle bugün başlıyor. Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği tarafından düzenlenen festival 27 Nisan'a kadar Saraybosna'da, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında ise Zenitsa'da yapılacak



FİLMLER ÜCRETSİZ



Saraybosna Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşaviri Soner Şahin festival için çok özel filmler seçtiklerini belirterek, festival kapsamında “Mucize”, “Kelebeğin Rüyası”, “Bir Zamanlar Anadolu'da”, “Aşk Tesadüfleri Sever” ve “Fetih 1453” filmlerinin gösterileceğini söyledi. Bu yılki festivali Çanakkale Zaferi'ne adamak istediklerini ifade eden Şahin, bu nedenle açılışı "Son Mektup" filmi ile yapacaklarını vurguladı. Festival filmleri Saraybosna'da “Meeting Point” sinemasında, Zenitsa'da “Multiplex Ekran” sinemasında ücretsiz gösterilecek.


#Saraybosna
#Saraybosna Türk Film Festivali
#Son Mektup
9 yıl önce