|

Suna Vidinli NTV'deki görevinden alındı

Sunucu Suna Vidinli, Twitter hesabından paylaştığı mesajda NTV'deki görevine son verildiğini açıkladı. Suna Vidinli, NTV den bugun cikisim verilmis. Onur duydum. Boyle donemlerde elde ettiklerimizle degil, tamah etmediklerimizle hatirlanmak nasip olsun.." dedi.

Yeni Şafak
09:00 - 16/12/2014 Salı
Güncelleme: 10:48 - 16/12/2014 Salı
Diğer
Suna Vidinli kimdir?

1978 Samsun doğumlu olan Suna Vidinli, Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun olduktan sonra Georgetown Üniversitesi School of Foreign Service’de Siyasal Bilgiler ve İslami Bilimler okudu. Ardından Harvard Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler master’ı yaptı. Türkiye`ye dönünce sırasıyla Doğan, Ciner ve Çalık Gruplarında CCO (Chief Communications Officer/ Dış İlişkiler Direktörü) olarak görev yaptı ve New York Times Türkiye Yayın Danışmanlığını yürüttü. Kanal D, CNN Türk ve Habertürk’te siyaset ve haber programları hazırlayıp sundu… Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN) ve Türk İş Kadınları Derneği (TİKAD) Yönetim Kurulu üyeliği yapan Suna Vidinli son olarak NTV'de Panorama programının sunuculuğunu yapıyordu...


Doğuş Medya Grubu'na ait NTV kanalında Panorama programının sunuculuğunu yapan Suna Vidinli, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Hem İngilizce hem Türkçe tweet atan Vidinli şunları söyledi:

"NTV den bugun cikisim verilmis. Onur duydum. Boyle donemlerde elde ettiklerimizle degil, tamah etmediklerimizle hatirlanmak nasip olsun.."


#Suna vidinli
#NTV
#Sunucu
9 yıl önce