|

Tarkan konserinde ecdada saygısızlık

CHP'li Beşiktaş Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde bir skandala imza atıldı. Barbaros Hayrettin Paşa türbesine girenler, konseri mezarların üzerine çıkarak izledi.

Yeni Şafak
10:57 - 20/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:41 - 24/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

Sanatçı Tarkan, CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Gençlik Festivali"nde konser verdi. Konserde, bu kadarı da olmaz denilen bir rezalet yaşandı.



Beşiktaş İskele Meydanı'nda düzenlenen konsere katılanlar tarihi Barbaros Hayrettin Paşa türbesi ve haziresindeki kabirlerin üzerinde tepindiler. Tarihe ve kabristanlara yapılan bu saygısızlık büyük tepki çekti.



1 buçuk milyonluk konser: Savurganlık


CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nın 19 Mayıs etkinliklerinde Tarkan'ın konser verebilmesi için belediye bütçesinden 1 buçuk milyon lira ödeme yaptığı basında yer almıştı. Sosyal medyada Beşiktaş Belediyesi'nin 1.5 milyonluk konserine tepkiler geldi. Belediyenin borç içinde olduğu ifade edilirken 1.5 milyonluk konser için “savurganlık” yorumları yapıldı.




#konser
#Tarkan
#19 Mayıs
#beşiktaş belediyesi
#barbaros hayrettin paşa türbesi
#ecdada saygısızlık
#tarkan konserinde rezalet
9 yıl önce