|

Vuslat, Şubat sayısını çıkardı

Şubat ayında, nice Müslümanlar hayatlarını Allah’ın dini uğruna feda ettiler. Vuslat Dergisi’de bu vesile ile 164 sayısını Şehadet konusuna ayırdı. Dergide "İslam davası, asla sahipsiz değildir!" mesajı verildi.

Yeni Şafak
12:53 - 31/01/2015 السبت
Güncelleme: 11:32 - 31/01/2015 السبت
Yeni Şafak

“Öyleyse, dünya hayatına karşılık ahireti satın alanlar, Allah yolunda savaşsınlar. Kim Allah yolunda savaşırken, öldürülür ya da galip gelirse ona büyük bir ecir vereceğiz.” ( Nisa, 4/74)


İslâm ümmeti, bugüne kadar birçok şehid verdi… Yine her çağda, bu ümmet, İslâm uğruna birçok can vermeye devam edecektir… Çünkü şehadet ile Rabbine kavuşma arzusu bütün Müslümanların isteğidir. Tarihi şehidliklerle dolu bir dâvâ, asla zelil olmayacaktır. Gerçek İslâm önderleri, ya İslâm uğruna şehid olmuşlardır, ya ömürleri zindanlarda ya da hayatları sürgünde son bulmuştur. Çünkü İslâm Peygamberi,  Önderimiz Rasulullah (s.a.s.) de rahat bir hayat yaşamadı hayatı boyunca!..


Dergi yazarları

Prof. Dr. Adnan Demircan, Murat Özer, Ümit Erdoğan, Abdulkadir Şen,  Ahmet Varol, Hüseyin Kerim Ece,  Abdullah Dai, Ziya Gündüz, Muhammed İslamoğlu, Recep Arslan, Nasruddin Yasin, Yakup Paslı, İbrahim Dönertaş…

#Prof. Dr. Adnan Demircan
#Murat Özer
#Ümit Erdoğan
٪d سنوات قبل