|

Viaport Marina açıldı

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden Viaport Marina kapılarını açtı. Türkiye’ye yakışan bir proje yaptıklarını kaydeden Bayraktar, “İstanbul’a yakışan bir proje” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 30/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 20:15 - 29/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

1 milyar TL'lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center'ın bir arada bulunduğu Viaport Marina projesi, kapılarını dün açtı. Dünyanın deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezlerinin başından gelen Viaport Marina, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Dünyaca ünlü markaların Alışveriş Adası'nda OUTLET konseptiyle bir araya geldiği Viaport Marina, şık kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşamın da stilini değiştiriyor. Dünyanın en özel mimarisine sahip marinasıyla, deniz tutkunlarına ev sahipliği yapacak olan Viaport Marina, İstanbul'a ve Türkiye'ye hediye ediliyor.



Projenin yatırımcısı Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Viaport Marina dünyada eşsiz bir proje. Türkiye'ye hediye ettiğimiz projemizin hayırlı olmasını dilerim. İstanbul bize, biz İstanbul'a çok yakıştık” dedi. Bayraktar, Akvaryum projesinin de önümüzdeki bahar aylarında hayata geçirileceğini kaydetti.



#Viaport Marina
#Alışveriş Adası
#tuzla
9 yıl önce