|

İnternette HDP terörü

7 Haziran seçimlerine yaklaşırken HDP'nin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. 7 Haziran seçimlerinde HDP'yi desteklemeyecek olan Kürtler, sosyal medyada HDP trolleri tarafından fişleniyor, hedef gösteriliyor ve hakarete maruz kalıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/05/2015 Cuma
Güncelleme: 21:53 - 28/05/2015 Perşembe
Yeni Şafak

HDP'ye oy vermeyen Kürtler, eski kafalı olmakla suçlanırken, ileriye giden paylaşımlarda ise Kürt halkının para karşılığı oylarını HDP'ye vermediği ima ediliyor. Ayrıca HDP'ye sahip çıkmayan Kürtler bölücü olmakla suçlanıyor.



LİNÇ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞIYORLAR


Sosyal medya hesaplarında içlerindeki kini ortaya döken HDP'liler tüyler ürperten görüntüler paylaşarak da korku salmaya çalışıyor. PKK'lının cenazesi gerekçesiyle yapılan sokak eylemine tepki gösterdiği ileri sürülen bir vatandaşın linç edildiği görüntüler HDP seçmenleri tarafından sosyal medyada övgü dolu sözlerle paylaşılıyor. Görenleri hayrete düşüren paylaşımlar ve kullanılan ifadeler HDP'lilerin adeta kin kustuğunu gözler önüne seriyor.



İŞTE O MESAJLAR


İşte sosyal medyada HDP'nin tehdit dolu paylaşımları:

* Ankara'da PKK'lının cenazesi gerekçesiyle yapılan sokak eylemine karşı çıktığı için bıçakla yaralanan vatandaşın görüntüsü paylaşılarak “Eğer o şahıs hala nefes alıyorsa, yazık şehidin cenazesine” ifadesi yazılıyor.


* 'Halen oyunu AKP'ye verecek olan o eski kafalılara ve menfaatçi bazı Kürtlere söyleyin. Gençlik olarak sizden utanıyoruz ey eski kafalılar hala din ile ve 3 kuruş parayla kandırılıyorsunuz'


* 'Namuslu barış olmazsa namussuz savaşla işe başlarız'


* 'HDP'nin bu seçimde devre dışında kalması durumunda Türkiye'de iç savaş kapıda. HDP iki halkın barış sigortasıdır'


* 'HDP'siz bir Türkiye, Suriye olur. Bunu durduracak tek güç HDP'dir'


* 'HDP'ye sahip çıkmamak bölücülüktür'


* 'Kürt olup da bu sömürgeci barbar ve tecavüzcüleri savunan sisteme oyunu verenlere söylüyorum. Oylarınız namusunuzdur. Namusunuzu herkese veriyorsanız, karşılığında zulüm işkence ve tecavüzü hak ediyorsunuz'



#seçimler
#hdp trolleri
#sosyal medya
9 yıl önce