|

Melih Tuğtağ'ın 'Sessiz Sakin' maceraları çıktı

Hayat Yayınları'ndan çıkan Melih Tuğtağ'un kaleme aldığı, Çağrı Cebeci'nin çizgileri ile hayat bulan ve gördüğü yoğun talep üzerine daha ilk haftasında ikinci baskısı yayına giren 'Sessiz Sakin' serisi çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırırken, eğlenceli ve sürükleyici serüvenleri ile çocuklarımızı yepyeni bir kahraman Sessiz ile buluşturuyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 21/11/2013 Perşembe
Güncelleme: 14:33 - 21/11/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Melih Tuğtağ'ın 'Sessiz Sakin' maceraları çıktı
Melih Tuğtağ'ın 'Sessiz Sakin' maceraları çıktı

Kendisini gizli 'Kalemtıraş Teşkilatı'nın sırlarını çözmeye adayan komik ve bir o kadar da sürükleyici maceraları ile çocuklarla buluştu. Kitabın adı 'Sessiz Sakin' ama gürültülü maceralarıyla çocukların en yakın arkadaşı olmaya başladı.

Sessiz'in ilk macera kitabı, heyecanlı, eğlenceli ve sürükleyici ve tabi bir o kadar komik olmasıyla dikkat çekti. Mahalle bakkalından tutun da, okuldaki öğretmenine, süper kahraman zannettiği annesine kadar birçok kişiyle maceralarını anlatıyor bize, sessizce ve sakince büyük küçük herkesin dünyasına girmeyi başarıyor.

Lakin, Sessiz Sakin bu ilk kitapta çok şüpheci, 'Sırlar Odası'nı keşfetmeye, Kalemtıraş Teşkilatı'nın planlarını ortaya çıkartmaya, Köşeyi Dönen adamın gizemini çözmeye çalışıyor.

Melih Tuğtağ, kendini şöyle tanıtıyor
"Ben. Melih Tuğtağ. Doğduğum tarih için 27 Ekim 1987 diyorlar. Doğduğum zamanı hatırlamadığım için bu konuda anneme ve babama güveniyorum.
Doğma büyüme İstanbulluyum, ama 'nerelisin? derseniz, adettendir diye 'Elazığlıyım' derim.
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uzun yıllar Jeofizik Mühendisliği okudum (Uzun yıllar hakikaten uzunmuş. Bunu öğrendim). Sonra baktım ki benden mühendis olmayacak, ben de yazar oldum."
Çağrı Cebeci

Aydın'da doğdu. Ailecek Ankara'ya taşındılar ki kendisi bu sırada 4 yaşındaydı. Sonra İstanbul'a geldiler. Liseye giderken güldüğü her şeyi karikatür olarak çizmeye başladı. İlk karikatürü 1991 yılında, Avni Dergisi'nde yayınlandı. Kazandığı ilk parayla kendine hemen yeni bir tarama ucu aldı.

Kitap, Genç Hayat yayınlarınca okuyucuya ulaşıyor.


10 yıl önce
default-profile-img