|

Ahmet Özhan Kabataş Erkek Lisesi konserinde

00:00 - 16/02/2010 Salı
Güncelleme: 00:28 - 16/02/2010 Salı
Yeni Şafak
Ahmet Özhan Kabataş Erkek Lisesi konserinde
Ahmet Özhan Kabataş Erkek Lisesi konserinde

Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi Ahmet Özhan, pazar günü Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi'nde sevenleri ile buluşacak.

Kabataş Lisesi Mezun ve Mensupları Musıki ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen, Şef Sertaç Tezeren yönetimindeki Türk San'at Müziği Konserinde misafir sanatçı olarak katılacak olan Ahmet Özhan sevilen şarkıları müzikseverler ile paylaşacak. 25 sanatçıdan oluşan koro, İsmail Baha Sürelsan, İsmail Hakkı Bey, Refik Fersan, Sadettin Kaynak, Münir Nurettin Selçuk, Ali Rıfat Çağatay, Alaeddin Yavaşça'ya ait 25 eseri okuyacak.

Konserde klasik kemençe de Sertaç Tezeren, kanun da İhsan Özer ve ud da Yurdal Tokcan'ın solist olarak katılacakları konserde, Göksel Baktagir, Baki Kemancı, Emrullah Şengüller, Şükrü Kabacı, Özata Ayan, Bülent Özbek, Macit Toplaoğlu, Batuhan Kayacı, Ayşe Dolar Bilge, İbrahim Yalçın, Tarık Kemancı, Serdar Bişiren, Seyfettin Uraş ve Erdinç Kadıoğlu'ndan oluşan saz ekibinin vereceği konseri Enes Ergür sunacak. Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi'ndeki konser, 21 Şubat Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

14 yıl önce