|

Altın Portakal erken başlıyor

00:00 - 29/09/2011 Perşembe
Güncelleme: 21:28 - 28/09/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Altın Portakal erken başlıyor
Altın Portakal erken başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle 8-14 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde film gösterimleri bu yıl erken başlayacak.

'Geç Gelen Altın Portakal Film Gösterimleri' başlığı altında ücretsiz olarak yapılacak ilk gösterimler, 2 Ekim Pazar günü Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. Bu başlık altında, 1979 yılında sansüre tepki amacıyla, 1980 yılında da askeri darbe nedeniyle yapılmayan festivallerde yarışan filmler de gösterilecek.

Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'ndaki film gösterimleri 8 Ekim'e kadar devam edecek. Geç Gelen Altın Portakal Film Gösterimleri başlığı altında, Yavuz Özkan'ın Demiryol, Atıf Yılmaz'ın Adak, Erden Kıral'ın Kanal, Ömer Kavur'un Yusuf ile Kenan, Zeki Ökten'in Sürü ve Düşman, İhsan Yüce'nin Bebek, Yavuz Pağda'nın Yolcular, Korhan Yurtsever'in Kara Kafa, Feyzi Tuna'nın Seninle Son Defa, Tunç Başaran'ın Uçurtmayı Vurmasınlar, 12 Ekim'de Ali Özgentürk'ün 'Hazal', Ahmet Haluk Ünal'ın Saklı Hayatlar, Zülfü Livaneli'nin Sis adlı filmleri sinemaseverlerle buluşacak.

13 yıl önce