|

Bakanlık müzik yarışması düzenliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'Çevre BENim' sloganıyla bir tanıtım müziği yarışması düzenliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'Çevre BENim' sloganıyla düzenlenecek tanıtım müziği yarışması, çevre ve şehircilik konularında toplumun bilinçlendirilmesi, Bakanlığın görevlerini ve hedeflerini yansıtacak.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 10/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:39 - 10/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Bakanlık müzik yarışması düzenliyor
Bakanlık müzik yarışması düzenliyor

Yarışmanın ana kriteri olarak eserin özgün bir eser olması ve daha önce başka yarışmalara katılmaması olması temel şart olarak belirlendi. Tanıtım müziği estetik bütünlük ve konuya bağlılık açısından da ayrıca değerlendirilecek.

Yarışma sonucunda tanıtım müziği olarak seçilen müzik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı''nın kurumsal kimlik tasarımının tanıtımına yönelik etkinliklerde, fuar ve toplantılarda, her türlü dijital ortamda, medya ve reklam çalışmalarında kullanılacak.

Tanıtım müziği yarışmasına katılım şartları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan yarışmaya 18 yaşını dolduran herkes katılabilecek. Daha önce başka bir yarışmada ödül almış veya yayınlanmış çalışmalar yarışmaya kabul edilmeyecek.

Ayrıca yarışmaya katılmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan başvuru formu eksiksiz doldurulacak.

Yarışmacılar tanıtım müziği yarışmasına sadece bir tanıtım müziği ile katılabilecek. Yarışmaya seçici kurul üyesi ve sekreter olarak görev alanlar ile bunların birinci derece akrabaları katılamayacak.

Yarışma sonucunda birinci seçilen tanıtım müziği sahibine 25 bin TL, ikinci seçilen tanıtım müziği sahibine 10 bin TL ve üçüncü seçilen tanıtım müziğine de 7 bin beş yüz TL ödül verilecek.

Bilgi için
10 yıl önce