|

Bencemakul imza günleri devam ediyor

Yeni çıkan kitap ve kitaplarla alakalı bilgilere kucak açan bencemakul.com kitap, film ve çok satanlar gibi okuyucuya yardım eden çalışmalarına, imza günü çalışmalarını da ekleyerek yazar ve okurları buluşturuyor. Yarın yazar Aliye Yücel "Engoloji isimli kitabını imzalamaya başlayacak.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 9/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 17:39 - 9/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Bencemakul imza günleri devam ediyor
Bencemakul imza günleri devam ediyor

"Engoloji" kitabı ile dikkatleri üzerine çeken yazar Aliye Yücel "Engelli olmam okumama sebep olduysa da, engelleri yazmam tesadüf olmamalı. Yazmak en büyük hayalimdi. Ancak yazacağım, yazarım demekle de olmuyor. Söyleyeceği bir şeyleri varsa yazabiliyor insan…" ifadelerine yer verirken sormayı da ihmal etmiyor "Şimdi soruyorum, hiç engelli birini tanıdınız mı?"

Aliye Yücel imza günü

Aliye Yücel, "Engoloji" isimli kitabını, kitaplarla alakalı bilgilere kucak açan bencemakul.com'da İmzalayacak. İmza günleri, yarın başlayacak ve 31 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek.

Kitap hakkında

Yeni Şafak editörü Ayşe Büşra Erkeç'in "Engoloji" nasıl bir kitaptır? sorusunu, yayınevi editörü Melike Nur Çep "Yayınevi olarak engellilerle birlikte yaşama kültürünü artırmak adına birçok çalışmaya imza attık. Çocuklar için görme engelli bir kahraman olan Fati'nin, 'Fati ile Tanışmak' ve 'Dirsekler Yalan Söylemez' isimli kitapları; gençler ve yetişkinler için de 'Kör Öyküler' ve 'Topal Öyküler' isimli eserleri yayınladık. Şimdi ise 'Engeloji' isimli yeni bir çalışmaya daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engeli ve engelliyi tanımak, anlamak, iletişim kurmak ve yeteneklerini keşfetmek için yazarımız tarafın­dan kaleme alınan bu eserin engellilerle birlikte yaşama kültürüne katkıda bulunacağına canı gönülden inanıyoruz." şeklinde yanıtladı.

Detaylı bilgi için
adresi ziyaret edilebilir.

10 yıl önce