|

DPÜ'den karma sergi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi ve Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin, Demokrasi Şöleni ve Uluslararası Karma Sergi'nin Gaziantep'te de sergilendiğini bildirdi.

İha
00:00 - 26/09/2014 Cuma
Güncelleme: 10:27 - 26/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
DPÜ'den karma sergi
DPÜ'den karma sergi

Altıncı sergi açılışı ise Gaziantep Üniversitesi Kültür Merkezinde (Eski Havra) Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Gür, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semeri, İl Kültür Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Demokrasi Şöleni Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin ve birçok seçkin davetlinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Ayrıca bu sergiye halkın da yoğun ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı.

Açılış konuşmalarında Doç. Dr. Levent Mercin, proje ve bununla ilgili olarak gerçekleştirilen sergi süreci hakkında bilgi verdi. Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, böyle bir serginin Gaziantep''te açılmış olmasından memnuniyet duyduğunu, hedefi ve ismi anlamlı olan bu serginin Türkiye''nin geleceği adına önemli kazanımları sağlayacağına inandığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Gür ise bu tarz projelerin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirtti. Türkiye''nin Avrupa Birliği fonlarına aktardığı maddi kaynakların bu sayede tekrar Türkiye''ye getirildiğini ve ülkemiz adına yararlı işlerde kullanıldığını söyledi.

10 yıl önce