|

"Dünya Bizim" Buluşmaları başlıyor

2008'den itibaren yayınına devam eden sanal âlemin nitelikli kültür ve sanat sitesiDunyabizim.com , her dönem üzerine katarak devam ettirdiği yürüyüşüne yeni bir halka daha ekliyor:Dünyabizim Buluşmaları. Bahçelievler Belediyesi'nin katkılarıyla 2014 Ekim'inden itibaren Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek buluşmalarda her ay kültürümüzün farklı alanlarında söz sahibi insanlar konuk edilecek.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 27/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 15:29 - 27/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
"Dünya Bizim" Buluşmaları başlıyor
"Dünya Bizim" Buluşmaları başlıyor

Kültür hayatımızın dünü ve bugününün masaya yatırılacağı Dünyabizim Buluşmaları'nda konuk konuşmacılar bir gelecek projeksiyonu da çizecekler.

28 Ekim Salı günü ''Yayın Dünyası''nın konuşulacağı programda Kasım ayında ''Sinema'', Aralık ayında ''Geleneksel Sanatlar'', Ocak-2015'te ''Dergicilik'', Şubat-2015'te ''Radyoculuk'', Mart-2015'te ''Öykücülük'', Nisan-2015'te ''Yazarlık'', Mayıs-2015'te ise ''Televizyon Programcılığı ''üst başlığıyla programlar düzenlenecek.

Ayrıca her programda belirlenen konu başlığıyla ilgili çekilecek olan 3-5 dakikalık sokak röportajları da gösterilecek.

Yayın dünyasının önemli isimlerinin konuşmacı olduğu ilk Dünyabizim Buluşmaları etkinliğinin konusu ''Geçmişten Günümüze Kültür Yayıncılığı''. Küresel İletişim Merkezi Genel Koordinatörü Erhan Erken 'in yöneteceği söyleşinin konuşmacıları ise Mehmet Kahraman (İz Yayıncılık), Melike Günyüz (Sedir Yayın Grubu) ve İsmail Akıncı(İnsan Yayınları).

28 Ekim Salı günü saat 19.30'da Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde başlayacak etkinliğe katılım serbesttir.

Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi: Şirinevler Mah. Barbaros Cd. No:5 Bahçelievler / İstanbul (Bahçelievler Belediyesi yanı)

9 yıl önce