|

Edip Akbayram dinleyicisini yalnız bırakmadı

42. Uluslararası Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında konser vermek için Silifke'ye gelen ünlü sanatçı Edip Akbayram, trafik kazası sonucu engelli kalan 30 yaşındaki Eren Tehneldere isimli hayranını evinde ziyaret etti.

Yeni Şafak
12:09 - 22/05/2015 Cuma
Güncelleme: 09:13 - 22/05/2015 Cuma
IHA

Ünlü sanatçı Edip Akbayram, Eren Tehneldere ve ailesini, Silifke'de yaptığı ev ziyareti ile mutlu etti. Akbayram'a Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Rock Müzik Sanatçısı Ali Altay ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de eşlik etti.


Eren'in yatağının yanı başına oturan Edip Akbayram, hayranıyla yakından ilgilenerek, ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Saçını okşadığı ve öptüğü Eren'e, hiçbir zaman umudunu yitirmemesi gerektiğini belirten ünlü sanatçı Edip Akbayram, “Kardeşimiz trafik kazası sonucu yatağından kalkamadığı için bizde kendisini evinde ziyaret etmek istedik. Ben de ona moral olsun diye hem ailesini hem de kendisini görmeye geldim. Eren, inşallah ayağa kalkıp iyileştiğinde şarkılarımızı birlikte söyleme imkanı da bulacağız. Hayranlarımız her zaman bizi görmeye gelecek değil ya. Bazen bizde hayranlarımızı görmeye gideceğiz. Kardeşim Eren'e ve ailesine çok geçmiş olsun diyorum" dedi.


Ailece Edip Akbayram hayranı olduklarını belirten ve ünlü sanatçının evlerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Eren Tehneldere'nin annesi Şerife Tehneldere ise, “Oğlumun en büyük hayali Edip Akbayram'ı yakından görmek ve onun ellerini tutmaktı. Küçükken bile hep onun şarkılarıyla büyüdü. Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde değerli sanatçımız bizleri evimizde ziyaret etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'ta, Eren Tehneldere ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, muayene ve tedavi esnasında bir ihtiyaçları olduklarında, gereken desteği sağlayacaklarını belirtti.

#Edip Akbayram
#Dr. Mustafa Turgut
#Ali Altay
9 yıl önce